http://profitshare.ro/l/1606015

Elefant

Elefant.ro

marți, 19 iulie 2011

Sisu Tudor s-a schimbat si vrea sa ajute la reabilitarea unei generatii

Navigand pe o retea de socializare am descoperit un eveniment numit: "Sustineti Reabilitarea Noii Generatii!". Am vazut poza lui Sisu Tudor(rapper controversat, membru fondator al trupei "La Familia", cunoscut pentru problemele sale cu drogurile) si am crezut initial ca e o campanie de promovare a acestuia.
Vizionand emisiunea TV la care facea trimitere descrierea am constatat ca Sisu Tudor a invatat cate ceva din toate greutatile pe care le-a trait si, chiar daca nu a punctat direct acest lucru, credinta in Dumnezeu a avut un mare rol in schimbarea atitudinii sale. Cu toate ca nu a patruns in profunzimea tainei credintei, totusi a inteles mesajul pe care nu-l inteleg multi si m-a uimit. "Sa te iubesti pe tine si sa-i iubesti la fel de mult pe toti ceilalti. Daca ii iubesti nu le poti face rau." (Sisu Tudor)
Sisu Tudor nu are cunostinte vaste si nici nu pretinde ca ar fi un monument de cultura asa cum fac majoritatea celor care apar la TV. Este perfect constient de nivelul la care se afla si il respect pentru ca nu incearca sa para mai mult decat este dar incearca sa evolueze si sa devina mai mult decat este!
Ii invit pe toti tinerii sa asculte ceea ce are de spus acest om pentru a invata cum sa evite problemele pe care acesta le-a avut iar daca se confrunta chiar acum cu astfel de probleme sa invete cum sa le depaseasca.
Sa nu uitam ca nu e suficient sa cantam, sa ascultam o melodie sau sa vorbim despre schimbare pentru a schimba ceva in bine.
Sisu s-a schimbat in bine, a evoluat, cum spune Sfanta Scriptura "Pierdut a fost si s-a aflat.". Ce bine ar fi daca mai multi i-ar urma exemplul.