http://profitshare.ro/l/1606015

Elefant

Elefant.ro

joi, 11 aprilie 2013

Zâmbește oraș trist, se filmează!


   



         Vă mai amintiți de semafoarele vorbitoare? Alea care (au costat 500 de milioane) s-au montat la noi în oraș în 2005 în urma unei hotărâri a CL și au fost date jos după câteva luni pentru că s-a constatat că făceau gălăgie.
        După câțiva ani, altă promoție de consilieri, condusă de alt primar, au decis să demonteze semafoarele cu totul și să facă sens giratoriu în intersecția respectivă. Intersecția era cam micuță și au început tirurile să rămână blocate. Costul proiectului de asfaltări și reorganizare rutieră din care făcea parte și intersecția noastră a fost atât de mare încât nu a putut fi făcut public.
          Promoția actuală dorește neapărat să se ridice la nivelul celor anterioare. De ce credeți că are nevoie urgent orașul Tarnaveni? De camere video! Un oraș care se stinge încet, un oraș de pensionari și navetasi, are nevoie de camere care să înregistreze ultimele sale clipe de viață.
         O să se trezească niște idioți vorbind despre siguranța orașului și despre cum o să crească ea dacă pun ăștia camere. Dacă au curaj, eu îi provoc să le pună la combinat și să-i mierleasca pe hoții de fier vechi. Cei care încalcă legea cel mai des și cel mai grav la noi în oraș sunt ,,băieții desptepti" și odraslele lor ,,de bani gata". Cine poate să-mi garanteze mie că în momentul în care unul din cei menționați mai sus îl lovește pe trecerea de pietoni (ziua, în amiaza mare) pe unul din cei mulți și săraci, nu o să fie nici pană de curent, nici pană de net și nu o să se întâmple nici un fenomen inexplicabil prin care imaginile să dispară?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu