http://profitshare.ro/l/1606015

Elefant

Elefant.ro

joi, 11 august 2011

Despre iubire si tradare


De ce iubim femeile?

Eu iubesc o tanara femeie pentru ca simt cum ea ma completeaza perfect, simt ca ea este ceea ce-mi lipseste pentru a atinge apogeul fericirii (implinirea).

Ce este de fapt iubirea?

Este o atractie spirituala.
Din pacate, aceasta atractie este de cele mai multe ori sub controlul vointei iar vointa este de cele mai multe ori sub controlul ratiunii.
Multi oameni au de suferit din aceasta cauza.

De ce se tradeaza cei care se iubesc?





Pentru fiecare numar x exista un numar -x. Pentru fiecare sentiment fumos exista si un sentiment total opus. Asa cum in matematica exista +infinit si -infinit, in viata exista binele absolut (Dumnezeu) si raul suprem (diavolul) iar punctul 0 este omul. Dragostea si fidelitatea sunt punctele d si f, ura si infidelitatea sunt puntele -d si -f. Diferenta intre ele este de marimea unui semn matematin (+/-). Cand diavolul vede un d, se foloseste de toate mijloacele pe care le are la dispozitie pentru a-l transforma in -d. Pentru a intra in viata unui om, el nu poate sa foloseasca sufletul, asa ca foloseste ratiunea pentru a-l tine pe om departe de persoana pe care o iubeste. Alte ori, se foloseste de trupul omului pentru a genera o atractie fizica pentru o alta persoana.
Din cauza asta are dreptate Camil Petrescu cand spune: “Femeia înşeală numai pe cel pe care-l iubeşte, pe ceilalţi îi părăseşte pur şi simplu.”
Diavolul nu are nici un interes sa-si bage coada unde nu e iubire.

Concluzii despre dragoste:


Dragostea este o cale a desavarsirii conditiei umane, cea mai mare implinire a vietii, si o treapa importanta pe scara care duce spre cer. Unde dragoste nu e, toate celelalte-si pierd sensul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu