http://profitshare.ro/l/1606015

Elefant

Elefant.ro

duminică, 23 decembrie 2012

Concert susținut de Fanfara ARMONIA


           

             Am asistat astăzi la concertul de Crăciun al Fanfarei ARMONIA. A fost unul din cele mai impresionante spectacole desfășurate vreodată la Casa de Cultură din Tarnaveni. Este al șaptelea an consecutiv în care locuitorii orașului nostru primesc un cadou atât de frumos din partea acestor tineri minunați.
               ARMONIA nu este o simplă fanfară. Acum opt ani, eram elev la Gimnaziul "Traian" iar doamna Manuela Halmen îmi era profesoară de muzică. ARMONIA a fost mai întâi o idee foarte îndrăzneață a dânsei. Această idee s-a transformat într-o fanfară școlară. A fost foarte greu, nu aveau bani pentru instrumente, nu aveau un loc unde să repete iar susținerea din exterior era la un nivel scăzut.
               Doamna și domnul Halmen au dovedit că sunt niște luptători, nu au renunțat la ideea unei fanfare indiferent de cât de greu le-a fost. Lui Dumnezeu îi plac astfel de oameni. ARMONIA a crescut, s-a dezvoltat, a participat la spectacole și concursuri, iar prestigiul ei a depășit granițele țării.
                În opinia mea, ARMONIA este cel mai important proiect cultural, artistic, educațional, de tineret din istoria acestui oraș. Educația non formală are un rol extraordinar de important în formarea unui tânăr. Fanfara ARMONIA este formată din copii și tineri cu foarte mare potențial atât artistic, cât și intelectual. Posibilitatea de a te exprima, de a te afirma, de a urca pe o scenă, de a fi parte dintr-un spectacol, sunt foarte importante pentru evoluția unui tânăr.
                 Nu pot decât să îmi scot pălăria în fața doamnei și domnului Halmen și să Îl rog pe Dumnezeu să le dea putere și să îi ajute să ducă acest proiect la nivelul următor. Ce frumos ar suna: "Academia de muzică ARMONIA din Tarnaveni".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu