http://profitshare.ro/l/1606015

Elefant

Elefant.ro

luni, 26 noiembrie 2012

Târgul de Crăciun de la Sibiu editia 2012


       

               Târgul de Crăciun și-a deschis porțile sâmbătă seara pentru al șaselea an consecutiv. Mii de oameni au luat cu asalt Piața Mare din Sibiu pentru a asista la spectacolul de deschidere. Discursul de deschidere a fost ținut de doamna Barbara Schofnagel, atașat social al abasadei Austriei în România.
               Apoi au urcat pe scenă reprezentanți ai tuturor cultelor religioase din oraș care au transmis un mesaj religios de unitate și credința, iar la final au cântat împreună colindul "Trei păstori". Atenția s-a mutat apoi lângă brad, acolo unde o solistă îmbrăcată în alb închipuind-o pe Crăiasa Zăpezii a interpretat colindul "O ce veste minunată".
              Spectacolul s-a încheiat cu un show de lumini și muzică urmat de un concert Nicola.




            La târgul din acest an iau parte comercianți din peste 20 de județe ale țării, cele numai puțin de 65 de căsuțe pun la dispoziția vizitatorilor o gamă foarte largă de produse. Părinții pot să se încălzească la un pahar cu vin fiert în timp ce copiii se pot da în trenuleț sau pot patina pe un patinuar de patru ori mai mare decât cel de anul trecut. Se vor organiza mai multe spectacole, Târgul urmând să se încheie  pe data de 26 decembrie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu