http://profitshare.ro/l/1606015

Elefant

Elefant.ro

marți, 29 ianuarie 2013

Problema "SC Comunale" - punct de vedere

 Un portal de știri locale anunță:

"Consilierii locali vor fi nevoiţi să decidă joi cu prilejul şedinţei din această lună dacă se constituie sau nu parte civilă în procesul în care foşti consilieri locali sunt acuzaţi de DNA de corupţie în cazul privatizării transportului local."


     DNA-ul consideră că privatizarea serviciului de transport public local din Tarnaveni s-a făcut cu un prejudiciu de 10 milioane de euro pentru Consiliul Local.  
       Eu am o altă opinie. Transportul local ar fi adus prejudicii mari dacă ar fi rămas în proprietatea Consiliului Local. Transportul local e profitabil numai în măsura în care există muncitori care trebuie transportați din zonele în care locuiesc, la locurile de muncă. Și cum la noi în oraș nu mai există locuri de muncă... 
        Chestia asta e doar de fațadă, se urmărește iar distragerea atenției opiniei publice de la adevăratele probleme și de la adevărații vinovați, vulturii care își pun la congelator ce a mai rămas din cadavrul acelui combinat chimic și nu le pasă de agonia prin care trece acest oraș.  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu