http://profitshare.ro/l/1606015

Elefant

Elefant.ro

duminică, 15 ianuarie 2012

Nu poti sa faci REVOLUTIE stand pe facebook

            E usor sa vorbesti pe facebook despre revolutie. Comentariile, aprecierile si pozele nu pot sa rastoarne un regim. Daca in strada iasa doar cateva mii de oameni si restul de 15 milioane stau pe facebook si comenteaza, nu se poate face nici macar o inscenare ca cea din '89, nicidecum sa se schimbe ceva cu adevarat. Inainte sa mai postati "ceva revolutionar", ganditi-va ce o sa faceti daca vi se va pune o arma in mana. N-ai cum sa vorbesti despre revolutie, cand tu nu ai tras cu pistolul in viata ta.
            Revolutia nu-i a poetilor, nu-i a avocatilor, nu-i a celor ce stau prin birouri, nu-i a pensionarilor aroganti si ipocriti care joaca la TV rolul unor oameni necajiti, nu-i a copiilor care au buzunarele indesate de bani obtinuti de parintii lor prin metode dubioase pentru care condamnam acest regim.
           

Revolutia e a minerilor, a puscariasilor, a oamenilor duri, a oamenilor care nu mai au nimic de pierdut. Ca sa fie o revolutie adevarata, "un amurg al zeilor", e nevoie de o baie de sange. Trebuie omorati cu sange rece toti politicienii pana la ultimul consilier local din ultimul sat, toti afaceristii care s-au imbogatit peste noapte, toti medicii care au mai mult de doua case, toti vamesii, si lista continua pana la ultimul sarlatan care fura din banii statului.
            Puteti voi, astia care va tot dati cu parerea pe facebook sa faceti asa ceva? Unii din parintii si fratii vostrii sunt pe lista celor care trebuie eliminati, puteti sa va omorati parintii si fratii? Vreti sa muriti sau sa va moara parinti, frati, copii, rude sau prieteni? Vreti sange cu orice pret? Sau poate vreti doar o sharada ca-n '89? Vreti sa se schimbe doar figurile profitorilor? Sperati ca poate o sa profitati si voi de sharada asta si o sa ajungeti in varful piramidei iar apoi o sa procedati asemenea acestor profitori?
             Va dau doua alternative: Ori iesiti de pe facebook, luati pistoale, bate, topoare si mergeti la Cotroceni. Ori ramaneti acasa, ramaneti pe facebook si taceti, nu mai uzati tastatura degeaba pe tema asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu