http://profitshare.ro/l/1606015

Elefant

Elefant.ro

luni, 6 februarie 2012

Țăranul Sorin Târziu -Capitolul 3-

                                                  Capitolul 3

Sorin Târziu o refuză pe Angela Marc într-un mod foarte diplomatic, fără să o ofenseze în vre-un fel. Aceasta i-a curățat cămașa cu soluția minune pe care administratorul localului o avea în biroul lui pentru situații de urgență.
 
 Când au ieșit din cameră, Angela s-a îndreptat spre masa prietenelor ei. Văzând că iubita lui Sorin i-a văzut ieșind și se îndreptă spre el, când a ajuns în dreptul lor a spus cu voce tare: "Vă vine să credeți? Era virgin, țărăncuța aia nu îl lasă să-i facă nimic.” Și au pufnit toate în râs.
 
 Iubita lui Sorin a simțit o mânie ieșită din comun și a plecat de la club cu ochii-n lacrimi fără a da nici o explicație. Sorin, neînțelegând nimic din toate astea, a încercat să meargă după ea, dar când a ieșit pe ușă clubului, ea era la câteva străzi distanță.
 
 Crezând că aceasta era doar o reacție de gelozie copilăroasă a iubitei sale, pentru că l-a văzut vorbind cu o altă fată, Sorin s-a întors la prietenii săi. Angela a continuat să dea pe gât joint după joint ca să nu o prindă remușcările în urma măgăriei pe care o făcuse.
 
 Și Marius Alelei a băut excesiv de mult. A mers la DJ să-i ceară un microfon spunând că vrea să facă o dedicație. Îi aruncă acestuia o bacnotă de 100 și se pomeni cu microfonul în mână. N-a făcut nici mai mult nici mai puțin decât să se urce pe o masă și să urle în microfon cât îl țineau plămânii spunând că își bagă mădularul în mamele tuturor orășenilor și o să le facă tuturor frați tâmpiți.
 
 Auzind acestea, câțiva băieți de oraș care aveau și ei multe pahare în plus la bord, au sărit să-l bată bine pe Marius. Prietenii acestuia au sărit să-l scape și a început o bătaie generală.
 
 Sorin Târziu a decis că era momentul să plece din club și se îndrepta spre ieșire când, în fața lui, Angela Marc, care era suficient de beată încât să se implice și ea aiurea-n scandal, cade izbită de un pumn bine plasat care-i învinețise ochiul drept.
 
 A luat-o în brațe și a reușit să o scoată din club, dar fata era așa de beată și amețită de pumnul primit încât nu putea nici să stea în picioare nici să lege două cuvinte. 

 Sorin știa că poliția urma să vină din clipă în clipă și că polițiștii o să aresteze pe cine apucă, nu vor sta să se intereseze cine a pornit scandalul, cine s-a implicat și cine a stat deoparte. Așa că a urcat într-un taxi cu fata în brațe și a plecat cu ea cu tot spre locuința gazdei sale.
 
 Au intrat tiptil în casă, și, spre norocul lor, doamna Stanca a avut la rândul ei o zi grea așa că dormea dusă. Abia când a ajuns în camera lui, Sorin Târziu și-a dat seama de ceea ce a făcut. A adus-o în camera lui pe fata care-i făcuse avansuri.
 
 A luat vată și puțin spirt, a avut grijă de ochiul vânat al fetei, a culcat-o în patul lui, a acoperit-o și el s-a culcat pe podea, lângă pat. Era prea ocupat că să se gândească acum la toate cele întâmplate. Se va gândi mâine dimineață.
 
 Pe la ora 10, un urlet îl sperie atât de tare încât se lovi cu capul de măsuța de lângă birou. Angela Marc s-a trezit și s-a văzut într-o încăpere necunoscută, în niște condiții mult inferioare standardului ei de toleranță. Când era trează, locul viperei era ocupat de o fetiță răsfățată, obișnuită să obțină tot ce-și dorește.
 
 Nu-și mai amintea nimic din seară trecută și când și-a văzut vânataia de la ochi, a crezut că a fost îmbătată, bătută și violată de omul care dormea pe jos. Înainte ca Sorin să-i poată explică ce s-a întâmplat, ea s-a încălțat și a zburat că o vijelie pe lângă doamnă Stâncă, care stătea în sufragerie cu o cană de cafea în mână, șocată de faptul că din camera lui Sorin a ieșit o fată în fustiță scurtă și bluză cu decolteu.
 
 A ajuns acasă plângând și i-a spus tatălui ei că a fost bătută și violată de un țărănoi care locuiește pe strada 15. Tatăl ei, care era un important om politic al orașului, a sunat imediat la șeful poliției spunând că-l vrea arestat în 5 minute pe țărănoiul care i-a violat fata.
 
 În mai puțin de 30 de minute, Sorin era în cătușe în duba poliției iar doamna Stanca dădea declarații. Părinții lui au fost anunțați și au pornit în grabă spre oraș. Influentul tata al fetei a vrut să se răzbune crunt pe băiat și a mituit doi polițiști să-i tragă o bătaie zdravănă.
 
 Rezultatele analizelor au arătat că Angela Marc nu a fost violată iar prietenele ei au povestit polististilor cum aceasta, amețită de băutură l-a pleznit în mijlocul bătăii iscate seara trecută în clubul de pe strada 42 pe un băiat necunoscut și cum acesta i-a plasat un pumn direct în figură. De asemenea ele au mai povestit și cum Sorin a luat-o pe Angela, a scos-o din mijlocul bătăii și a plecat cu ea, scăpând-o astfel și de o eventuală arestare.
 
 Tatăl Angelei, auzind toate astea, și-a luat fata și au plecat acasă. Nici el și nici fata lui nu și-au cerut scuze pentru ceea ce au făcut, nici atunci și nici cu altă ocazie.

 Când au auzit toate acestea, și când și-au văzut băiatul bătut crunt, părinții lui Sorin au luat foc, au vorbit cu un avocat pentru a începe un proces împotriva polițiștilor care l-au bătut.
 
 Sorin a spus însă că nu depune plângere împotriva lor, a spus că el a încercat să facă un bine cuiva și că își asumă consecințele pentru asta. A mai spus că are încredere în Dumnezeu și că doar El poate să facă dreptate. A spus toate astea și i-a iertat pe toți.

Va urma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu